EUR 1.9558
USD 1.7957
CHF 2.0346
GBP 2.2899
CNY 2.4953
you tube
mobile version

Нов шеф на “Ел Би Булгарикум”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов шеф на “Ел Би Булгарикум”

mail09:43 | 26.11.2013прегледи 2038 коментарикоментари 0


“Ел Би Булгарикум” е с нов изпълнителен директор, съобщи компанията. Димитър Петков е назначен със заповед на министъра на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев за изпълнителен директор на „Ел Би Булгарикум ЕАД“. От 23 ноември, 2013, той заменя на поста Васил Зографов.
Димитър Петков завършва магистърската си степен по финансов мениджмънт в СА „Д. А. Ценов“. Бакалавърската си степен по бизнес администрация с профил счетоводство получава от Baruch College, Zicklin School of Business, САЩ.
Предходният му опит включва: финансов директор във Вагоноремонтен завод - гр. Септември; Мениджър на проект „Клиентска база данни“ в Eurobank EFG; одитор в Eurobank EFG и Amalgamated Life Insurance (САЩ); счетоводител в Ellanef Manufacturing Corporation (САЩ).
"Ел Би Булгарикум" ЕАД е единствената държавна компания в млекопреработвателния сектор. От 1991г. тя е правоприемник на интелектуалната собственост, лицензионната дейност и експортните позиции на ДСО „Млечна промишленост. Дружеството съхранява традицията за производство на оригинални български млечни продукти с автентичните им вкусови и здравословни свойства, като амбициите са все повече да се утвърждава като технологичен лидер в областта на млечната промишленост в България.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg