EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Нов шеф на Балкан Стар Аутомотив

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов шеф на Балкан Стар Аутомотив

mail12:00 | 13.10.2014прегледи 1139 коментарикоментари 0


От септември 2014 година начело на „Балкан Стар Аутомотив“ ЕООД застава Александър Бабанин. Машинен инженер по образование с магистратура по икономика и Daimler - сертифициран мениджър, той е сред дългогодишните служители на компанията. Преди 14 години стартира дейността си в „Балкан Стар“ като търговец на товарни автомобили Mercedes-Benz, през 2007 година е назначен за ръководител Продажби и маркетинг товарни автомобили Mercedes-Benz. Впоследствие разширява отговорностите си за всички автомобили с инвестиционно приложение от марките Mercedes-Benz, Fuso и Setra.
„Вярвам, че Александър Бабанин е най-добрият избор за управител на „Балкан Стар“ – той не само познава компанията, партньорите, процесите и служителите, но също така се доказа като успешен мениджър през годините“, коментира Пламен Митев, генерален пълномощник на Групата Betz в България.
„Отговорността да бъда управител на една от най-големите автомобилни компании в България е много голяма, но съм сигурен, че заедно с екипа ще се справя успешно. Благодаря на собственика за оказаното доверие и ще работя усилено да оправдая очакванията за успешна дейност и засилване позициите на компанията“, каза Александър Бабанин, управител на "Балкан Стар Аутомотив" ЕООД. Източник SpeedPress

 


 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg