EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Нов шеф в Discovery Networks

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов шеф в Discovery Networks

mail10:00 | 04.04.2014прегледи 985 коментарикоментари 0


Discovery Networks, Централна и Източна Европа, Близък изток и Африка (CEEMEA), част от Discovery Communications, медийна компания номер едно в света, оперираща в платената телевизия, назначи Виктория Дейвис като Действащ Регионален Мениджър за Югоизточна Европа в Discovery Networks (CEEMEA).
Дейвис ще поеме поста от Влад Тудосие, който взе решение да преустанови отношенията си с Discovery Networks и да напусне позицията на Регионален Мениджър за Югоизточна Европа след три години работа в компанията. Тудосие отговаряше за цялостното управление на бизнеса в региона на Югоизточна Европа, включително за откриването на българския офис в София и пускането на няколко нови телевизионни канала от портфолиото на Discovery.
Позицията е следваща стъпка в кариерата на Виктория Дейвис, която от Директор „Продажби и дистрибуция” за Югоизточна Европа ще поеме цялостното управление на региона, включително офисите на Discovery в София и Букурещ. Екипът отговаря за работата с кабелни и сателитни оператори, рекламните продажби и програмното съдържание на 8 канала, сред които TLC, Discovery Channel, Discovery Turbo Xtra и ID Xtra.

„Виктория имаше ключова роля в засилване присъствието ни в целия регион, включително при откриването на офиса на Discovery в България, пускането на нови канали, част от портфолиото на Discovery Networks и създаванаето на нови партньорски отношения в региона. Нейният опит и качества ни поставят в отлична позиция да идентифицираме нови възможности, които ще разширят бизнеса ни и ще продължат растежа му.“ споделя Каша Кели (Kasia Kelly), президент и управляващ директор на Discovery Networks CEEMEA.
 


Тагове: Discovery, мениджър
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg