EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нов одитор на земеделските фондове

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов одитор на земеделските фондове

mail07:10 | 29.07.2016прегледи 1056 коментарикоментари 0


Правителството избра Мариана Василева за изпълнителен директор на Изпълнителна агенция „Сертификационен одит на средствата от европейските земеделски фондове“.

Марияна Василева има дългогодишен професионален опит в сферата на вътрешния одит и финансовия контрол. Притежава магистърска степен от Университета за национално и световно стопанство, специалност „Икономист по АПП“, както и сертификат за вътрешен одитор в публичния сектор към Министерство на финансите. Тя има и сертификат от Международния институт за вътрешните одитори. Василева е била държавен вътрешен одитор и началник отдел „Контрол на финансовата дейност на разпоредители по конкретни финансово-контролни задачи“ към Агенция за държавна финансова инспекция. Работила е в Агенция „Пътна инфраструктура“ на длъжност началник отдел „Финансов контрол“ в дирекция „Оперативен контрол и управление на риска“, както и като главен вътрешен одитор.

Марияна Василева отговаря на изискванията за образователен ценз и професионален опит за длъжността изпълнителен директор на Агенцията.

Изпълнителна агенция „Сертификационен одит на средствата от европейските земеделски фондове“ към министъра на земеделието и храните ще извършва одит за верността на финансовите отчети и изградената система за контрол в Разплащателната агенция на България по Европейския фонд за гарантиране на земеделието и Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони./МС


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg