EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нов мениджър Офис площи във Forton

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов мениджър Офис площи във Forton

mail13:15 | 14.01.2014прегледи 1148 коментарикоментари 0


Станимира Пашова е новият мениджър „Офис площи” в консултантската компания в сферата на бизнес имотите Forton. Преди това Пашова е национален мениджър в Забар Мениджмънт ЕООД, където, заедно с екипа си, управлява над 12 инвестиционни проекта с общ бюджет над 25 млн. евро.
„Изключително съм щастлива, че успяхме да привлечем човек от бранша, с богат опит на пазара, който е бил в позицията на управляващ офис сгради и познава и разбира нуждите и мотивите на собствениците на офис сгради”, коментира Михаела Лашова, изпълнителен директор на Forton.
Преди да започне работа в Забар Мениджмънт ЕООД, където постъпва през 2007 година, Пашова е Търговски директор в Елта Консулт – асоцииран партньор на CBRE за България. Там тя отговаря за консултантските дейности по управление на офисни и търговски обекти, пазарни проучвания и инвестиционно консултиране.
Висшето си образование по международни икономически отношения Пашова получава в УНСС, където завършва и аспирантура по управление на проекти. Специализира „Project management” във Виенския икономически университет.
Владее отлично английски, немски и руски.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg