EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нов мениджър на АДРЕС Недвижими имоти

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов мениджър на АДРЕС Недвижими имоти

mail15:50 | 07.04.2011прегледи 1714 коментарикоментари 0


Георги Павлов е новият изпълнителен директор на „АДРЕС Недвижими имоти” АД. Той бе избран на поста от Съвета на директорите на AG Capital. За да се фокусира изцяло върху работата си в АДРЕС, Павлов освобождава поста изпълнителен директор на AG Capital.
Досегашният изпълнителен директор на АДРЕС Цветелина Тасева след години успешна работа в компанията се насочва към друга сфера на бизнес.
Основният приоритет в работата на новия директор ще бъде модернизирането на “Амбициозната ми цел е да развием услугата, позната като посредничество при сделките с недвижими имоти. Трябва да се увеличи обхватът на консултирането на клиенти, експертното познаване на конкретен пазар, да се работи по стандартизиран и обогатен план за работа с всеки продавач или купувач, да се използват активно модерните канали за маркетинг и съвременните информационни технологии. С това услугата ще придобие изцяло нови измерения”, заяви Георги Павлов.
Павлов има магистърски степени по математика от Софийски университет „Св. Климент Охридски” и по бизнес администрация от City University of Seattle. Асоцииран член е на Chartered Management Institute, Великобритания и има множество квалификации, сред които е и сертификат по международна финансова отчетност на АССА. В своя дългогодишен трудов стаж има опит и задълбочени познания в различни сфери на бизнеса: недвижимите имоти, промишлеността, лизинга и консултиране в областта на управлението, финансовия анализ и планиране. Бил е директор „Развитие” на „Стара планина холд” АД и на машиностроителното предприятие „Спартак” АД. Бил е също председател на Съвета на директорите на “Лизингова компания” АД и изпълнителен директор на “Инком” АД. От м. ноември 2006 г. Павлов е изпълнителен директор на AG Capital. Преди това е бил член на Съвета на директорите и директор “Стратегическо управление и бизнес развитие”.
С подписване на договора за изпълнителен директор на АДРЕС Павлов придоби 10% от капитала на компанията. Той ще продължи да бъде член и зам.-председател на Съвета на директорите на AG Capital, председател на СД на Фасилити Оптимум и член на Съвета на директорите на Фортън Интернешънъл.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg