EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нов мениджър във Forton

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов мениджър във Forton

mail17:45 | 21.09.2012прегледи 845 коментарикоментари 0


Росен Генев е новият мениджър на отдел „Търговски площи” в консултантската компания Forton International. Генев зае позицията след близо година работа във Forton.
„Спрях се на Росен Генев, тъй като за времето, прекарано в нашата компания, той демонстрира отлични търговски и управленски качества”, коментира Сергей Койнов, изпълнителен директор на Forton International. „Сферата на търговските площи се развива динамично в страната ни в момента, но крие и много рискове. По тази причина компанията има нужда от човек, който има стратегически поглед на пазара и който е едновременно адаптивен, амбициозен и способен да взима дългосрочно правилни решения в забързаното ни ежедневие”, добавя Койнов.
Преди да започне работа във Forton, Генев оглавява отдел “Маркетинг и продажби” в Raiffeisen Asset Management в продължение на 4 години. Преди това има тригодишен опит като регионален мениджър за София в ING. Заемал е мениджърски позиции и в други международни финансови компании. Владее отлично английски и руски език.


 


Тагове: Forton, мениджър
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg