EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нов мениджър в „Загорка“ АД

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов мениджър в „Загорка“ АД

mail18:00 | 11.07.2013прегледи 876 коментарикоментари 0


Радина Шкутова, която доскоро изпълняваше ролята на Старши бранд мениджър Загорка, поема позицията Маркетинг мениджър на водещата пивоварна компания от този месец, съобщи компанията. Шкутова се присъединява към „Загорка“ АД през 2005 година на позицията Mладши бранд мениджър. През годините в компанията е работила за трите стратегически бранда – Heineken®, Ариана и Загорка. През последните две години изиграва водеща роля в развитието на марката Загорка – реализира въвеждането на ключовите иновации Zagorka Rezerva и Zagorka Fusion на пазара, полага основите за разработването на новата бутилка на Загорка и нестандартната рекламна кампания, която стартира през месец март т.г. и допринася за пазарния ръст на бранда през 2012.
В новата й роля фокусът на Шкутова ще бъде върху изграждането на портфолио, което да допринесе за постигането на стратегическите цели на компанията – да заеме устойчиво първо място по обем продажби и да бъде водещият иноватор на пазара.
Радина Шкутова е завършила специалността Бизнес администрация в Американски Университет в България (2004).
Румен Колев, който доскоро бе Маркетинг мениджър в компания Загорка, е промотиран на позицията Регионален мениджър маркетинг и иновации за Централна и Източна Европа и продължава своята работа в централата на HEINEKEN в Амстердам. Той започва работа в „Загорка“ АД през 2000 г. като Mладши бранд мениджър. През 2007 г. е назначен за Стратегически бранд мениджър на Heineken Russia, а през 2010 г. се завръща в България на позицията Маркетинг мениджър. Той е водещ в процесите за въвеждане на множество иновации в последните две години като Zagorka Rezerva, Zagorka Fusion, Ариана Радлер, дизайните на нови стъклени бутилки на стратегическите марки Ариана и Загорка, както и техните въздействащи рекламни кампании. Работата му доведе до ръст на пазарния дял и на двете марки през 2012 г. В новата си роля Колев ще направлява компаниите на HEINEKEN от Централна и Източна Европа в развитието на техните иновации и в дефинирането на техните бранд стратегии.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4161