EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Нов логистичен център на мин. вода "Михалково"

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов логистичен център на мин. вода "Михалково"

mail16:31 | 15.09.2017прегледи 9092 коментарикоментари 0


На 19 септември 2017 г. компанията за бутилиране на минерална вода „Михалково“ открива официално най-новата си придобивка – Логистичен център на Околовръстния път – Южна дъга в Пловдив.

Логистичният център е разположен на площ от 6 500 кв.м, от които 1500 кв.м закрита. Инвестициите са в отговор на дълготрайния успешен растеж на компанията през последните години.

Логистичният център е построен на стратегическо място:

  • на няколко километра от Автомагистрала Тракия;
  • в Пловдив, от където всяка точка на страната може да бъде достигната за не повече от 5 часа;
  • на по-малко от 2 км от първия по рода си за страната интермодален терминал в с. Златитрап, на който може  да се осъществява прехвърляне на товари от автомобилния към железопътния транспорт;
  • само 3 часа път делят логистичният център и от пристанище Бургас.

С изграждането му ще се оптимизира дейността по складиране на готовата продукция. Той е оборудван с най-новата в технологично отношение автоматизирана складова шатъл система, която позволява по–рентабилно, лесно и сигурно използване на стелажите и едновременно с това увеличава значително полезно-използваемата площ и повишава капацитета на съхранение, което ще позволи по-гъвкаво обслужване на потребителите.

Логистичният център е изцяло с осветителни тела с LED светлинни източници, които намаляват консумираната електроенергия, а и предоставят високо качество на светлината с добро цветопредаване, което оптимизира условията на труд за персонала.

Построяването на новия логистичен център е инвестиция от първостепенна важност за компанията. Благодарение на нея ще се увеличат наличностите и ще се намали времето между заявка и доставка.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4091