EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нов изпълнителен директор на „Престиж”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов изпълнителен директор на „Престиж”

mail12:30 | 08.08.2012прегледи 1202 коментарикоментари 0


Анастасиос Панайотопулос пое поста изпълнителен директор на производителя на захарни изделия „Престиж”. Той бе поканен да заеме отговорния пост от консорциума на инвестиционните фондове CVCI (част от Citigroup) и NBGI, които купиха „Престиж 96” ООД в началото на годината.

През последните 24 години Панайотопулос е натрупал солиден опит в сферата на мениджмънта, продажбите и маркетинга на бързооборотни стоки. Непосредствено преди да се присъедини към екипа на „Престиж” той е заемал поста на управляващ директор за Унгария и Хърватска в Bricostore Hungary DIY. Панайотопулос е работил в регионите на Южна и Централна-Източна Европа, както и конкретно в България. У нас от 2006 до 2008 г. той заема позицията управляващ директор на IKEA България. Професионалният му път минава през Sara Lee Corp., където в продължение на 10 години заема различни позиции от директор „продажби“ през вицепрезидент „Продажби“ до управляващ директор за различни пазари и дивизии на компанията. Опитът му включва и компании като Nestle, както и OBI Унгария.

Притежава бакалавърска степен по „Бизнес администрация“ от университета Пирея, Гърция, магистърска диплома по „Маркетинг“ от университета Стратклайд, Великобритания, както и диплома по Висш мениджмънт от London Business School.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg