EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Нов изп. директор на Карлсберг България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов изп. директор на Карлсберг България

mail10:00 | 21.07.2014прегледи 1288 коментарикоментари 0


Деян Беко поема позицията изпълнителен директор на Карлсберг България от 1-ви август 2014 г. Той заменя досегашния изпълнителен директор Габор Бекефи, който ще продължи да управлява групата на Карлсберг Сърбия, включваща Сърбия, Босна и Херцеговина и Черна Гора.Това съобщи компанията.

Деян Беко застава начело на Карлсберг България, след като в продължение на 18 месеца заема позицията Търговски директор в компанията. Той притежава опит на различни ръководни длъжности в Карлсберг Сърбия. От април 2010 г. до началото на 2013 г. Беко отговаря за търговските операции в Сърбия, Босна и Херцеговина и Черна гора. За тези три години той успешно управлява екип от над 200 професионалисти, като постига увеличение на пазарния дял във всички пазарни канали.

“Процесът на трансформация на Карлсберг България премина на следващ етап и сега е правилното време Деян Беко да поеме ролята на изпълнителен директор. Убеден съм, че той има всички качества, за да се справи успешно с новите си отговорности и се надявам близкото ни сътрудничество да продължи и занапред – вече като равни“, каза досегашният изпълнителен директор на Карлсберг България Габор Бекефи.

Деян Беко е завършил програма за висши мениджъри в Лондонското бизнес училище и е преминал различни обучения по лидерство и стратегическо управление в Харвардското бизнес училище.


За Карлсберг България

Продуктовото портфолио на компанията включва разнообразие от първокласни бири – националните Шуменско и Пиринско, международните марки на компанията Carlsberg и Tuborg, чешката Budweiser Budvar и немската пшеничена бира Erdinger. Перла в короната на Карлсберг България е сайдерът Somersby, който се произвежда и предлага в три разновидности – ябълка, круша и къпина.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 3886