EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нов издател на Forbes България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов издател на Forbes България

mail12:30 | 02.07.2019прегледи 961 коментарикоментари 0


Forbes обяви, че „Българска бизнес медия“ ще бъде новият издател на Forbes България. Списанието Forbes България ще започне да се издава отново през септември 2019 г., а през първата половина на 2020 г. ще бъде последвано и от онлайн издание.

Списанието ще има месечен тираж 14 хил. броя. То ще бъде политически независимо и ще отговаря на най-високите професионални и етични стандарти, с които Forbes са известни. Редакционното съдържание ще е фокусирано там, където е силата на Forbes - към класациите на най-богатите и на най-влиятелните хора, „30 под 30“ и други, както и към провокативни коментари и вдъхновяващи бизнес истории за успешни, влиятелни, подривни и иновативни предприемачи, инвеститори и водещи мениджъри. Над 70% от съдържанието ще бъде местно.

„За мен е голяма чест да ми бъде поверено издаването на Forbes България“, каза Йордан Матеев, изпълнителен директор на „Българска бизнес медия“. „Това е огромна отговорност и амбицията ми е да направя Forbes България една от най-влиятелните медии в нашата страна – да го превърна не само в луксозно списание с висококачествено бизнес съдържание, но и в институция за предприемачите. Искаме да участваме в процеса на трансформиране на България в следващото икономическо чудо и да помогнем българската икономика да стане част от развития свят.“

„Българска бизнес медия“ е българска издателска компания, собственост на „Фондацията за насърчаване на предприемачеството“, основана от Йордан Матеев и подкрепяна от български предприемачи. Матеев бе главен редактор на Forbes България от 2010 до 2018 г.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg