EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нов директор на Мтел& шефът на българската Уолтопия

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов директор на Мтел& шефът на българската Уолтопия

mail17:30 | 09.06.2015прегледи 4994 коментарикоментари 0


Деян Кастелиц поема поста главен технически директор на Мтел от 1 юли тази година. Той ще наследи позицията от Хорст Пертъл, който ще продължи кариерата си в централата на Телеком Аустриа Груп (ТАГ) във Виена. Деян Кастелиц идва в София от Любляна, където до момента заема позицията на главен технически директор на клъстера от сръбския и словенския оператор на ТАГ - Vip mobile и Si.mobil. Той има над 12 години опит в телеком и IT индустрията. Започва професионалната си кариера в алтернативния телекомуникационен доставчик Amis Ltd., който предлага фиксирани услуги.
Деян Кастелиц е завършил „Електрическо инженерство“ и „Компютърни науки“ в университета в Марибор, Словения, и има следдипломни квалификации в областта на технологиите и мениджмънта от INSEAD и от Харвардския университет в САЩ.

Ивайло Пенчев, изпълнителен директор на българската компания Уолтопия, е един от шестимата предприемачи в света, които бяха избрани да участват в програмата за най-динамично развиващи се предприемачи в света Accelerating Entrepreneurs на консултантската компания EY (Ernst &Young). Той заедно с още петима предприемачи от ОАЕ, САЩ, Индонезия, Турция и Нигерия представиха плановете си за развитие на бизнеса си по време на световния финал на конкурса Предприемач на годината (World Entrepreneur of the Year) в Монако миналата седмица.


Тагове: Мтел, директор
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4150