EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нов ген. мениджър на Филип Морис България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов ген. мениджър на Филип Морис България

mail13:22 | 26.06.2012прегледи 1333 коментарикоментари 0


Даниел Елфен е новият Генерален мениджър на Филип Морис България ЕООД. Той поема позицията от Никитас Теофилопулос, който наскоро бе назначен за Управляващ директор на дъщерната компания на Филип Морис в Гърция – Папастратос.
Даниел Елфен поема ръководството на филиала на Филип Морис Интернешънъл (ФМИ) в България като една бързо растяща компания с лидерска позиция сред международните тютюневи компании на българския пазар. С международните марки, включващи Marlboro, Parliament, Muratti и L&M, пазарният дял на Филип Морис България достига над 17%.

Даниел Елфен започва работа във Филип Морис Интернешънъл през 2004 г. в екипа по „Планиране и Бизнес развитие“. Успешната кариера на Даниел Елфен в компанията минава последователно през ръководството на отдел „Финанси, планиране и бизнес развитие“ в дъщерното дружество на ФМИ в Швейцария, позицията на Финансов директор за Испания и от 2010 г. ръкодството на дейността на Филип Морис Интернешънъл в Андора, където утвърждава портфолиото и цялостното търговското представяне на компанията.
Даниел Елфен е на 37 години, с швейцарско гражданство. Той завършва Мениджмънт във факултета по „Бизнес и Икономика“ на Унивеститета в Лозана, Швейцария, а след това и магистърска степен по Бизнес Администрация от университета INSEAD във Франция. Преди да се присъедини към Филип Морис Интернешънъл Даниел е заемал позицията на старши консултант в компанията Артър Андерсън Бизнес Консултинг.


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg