EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Наситена програма на АГРА 2024

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Наситена програма на АГРА 2024

mail15:04 | 15.02.2024прегледи 434 коментарикоментари 0


Наситена развлекателна програма и запомнящо се изживяване очакват всички гости на изложението АГРА 2024, което ще се проведе от 20 до 24 февруари. Plovdiv fair street food fest е атракцията, която Международен панаир Пловдив организира за посетители и изложители, съобщиха организаторите. Гостите ще могат да се насладят на уменията на най-успешните Street Food майстори всеки ден от 11:00 до 15:00 ч. за когато е предвидена забавна програма с музика, танци, игри и викторини. 

Кулинарни специалисти ще разкрият пред посетителите тайните на автентичната българска кухня с традиционна скара и родопски специалитети. За почитателите на чуждестранната гастрономия ще има  американска, мексиканска и италианска храна. Любителите на коктейли ще бъдат изкушени от различни авторски питиета. Предвидени са и множество томболи, викторини с награди и изненади за децата. На откритата сцена, разположена до Палата №13, ще се качат Оркестър "Виво Монтана", Димитър Туджаров - Шкумбата, Ива и Велислава Костадинови, Дует "Аморе" и БГ Дуетът. Те ще забавляват гостите през петте панаирни дни.

Най-новите машини и технологии в аграрния сектор ще бъдат показани непосредствено преди началото на земеделския сезон на АГРА 2024 в Международен панаир Пловдив. 32-рото издание на Международната изложба за агробизнес ще даде нужните решения за модерното земеделие. Предстоят десетки премиери на едра техника и продукти, на рационализации и иновации. Форумът събира науката, практика и услугите в бранша на едно място, за да покаже последните постижения. Във фокуса на експозицията са новостите, които оформят прецизното земеделие чрез дигитализация и внедряване на изкуствен интелект с цел икономия на ресурси и минимизиране на разходи. 

Проявата се провежда отново под егидата на Министерството на земеделието и храните и в партньорство с АГРОТЕХ и Селскостопанска академия. 

Земеделските производители ще открият разнообразие на семена, зеленчуков разсад и овощни дръвчета, градинарски и фермерски инвентар, торове и препарати за растителна защита, поливни съоръжения и автоматизирани системи за продукция на открито и в оранжерии, машини и съоръжения за животновъдство.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg