EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Най-търсените стоки при разпродажби

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Най-търсените стоки при разпродажби

mail12:45 | 27.11.2012прегледи 748 коментарикоментари 0


Битовата електроника и облеклото са най-търсени при големите разпродажби, които започнаха в САЩ, предаде ИТАР-ТАСС. Стоките, за които бе обявено максимално намаление, изчезнаха от щандовете за секунди. "Ако не се втурнете в търговската зала с първите, не можете да направите свръхизгодни покупки, при които на практика получавате стоките като подарък", посочиха представители на веригата хипермаркети Walmart. "Приходите, получени през първия ден на разпродажбите през
миналите години, когато гражданите се опитваха да спестяват, страхувайки се от повторение на финансовата криза, вероятно ще изглеждат малки след днешния ден", каза мениджър от магазина за битова електроника Best Buy на нюйоркското Пето авеню. Според мениджъра платежоспособността на американците е нараснала.

Сред стоките, към които има най-голям интерес, е смартфонът iPhone 5 и новите модели на таблета iPad на Apple. На щандовете не се задържат дълго и устройствата, произведени от конкурентни южнокорейски компании. Много са търсени устройствата Samsung S 3 и Samsung Galaxy Note 2 . В Ню Йорк и други американски градове на разпродажбите има огромно търсене на битова електроника. Най-емоционално бе началото на сезона на коледните покупки във Флорида, където магазините на Best Buy, според медии, са били превзети със щурм. През последните дни много ентусиасти, очакващи разпродажбите, са нощували около магазините в палатки или под открито небе.
Тълпи от купувачи посрещна и универсалният магазин Bloomingdale's в Ню Йорк. "Американците поеха към разпродажбите с целите си семейства. През миналите години в магазините имаше повече жени. Сега те пазаруват с мъжете и децата си. Времето за спестяване мина, сега е време за харчене", отбеляза телевизия "Ню Йорк 1".

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg