EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Най-добрите зъболекари наградени

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Най-добрите зъболекари наградени

mail15:10 | 17.10.2017прегледи 13418 коментарикоментари 0


Носител на голямата награда „Дентален мениджър на годината“ 2017 и на статуетката „Адмира“ станаха д-р Соня Еленкова и д-р Мирослав Дяков, Дентална клиника “Света Аполония”, Русе.

Така за трета поредна година Русе се оказва пристанищен град, където освен кораби, акостират и големи награди от този конкурс.

Наградите бяха връчени в присъствието на над 200 представители на денталния бранш – на тържествена церемония, определена от организаторите от Асоциацията на денталните мениджъри в България (AДMБ) като „обединяващ празник на съсловието”.

Това бе осмото издание на конкурса, който се провежда по идея на професионалното издание на българските зъболекари „Стоматологичен свят“.

Първа награда в категория „Дентален мениджър на клиника” получи д-р Весела Джонева, управител на Дентално студио “ВД-ДЕНТ”, София.

С първа награда в категория „Дентален мениджър на кабинет” бе отличена д-р Бойка Боянова - Фускова, София.

Специалната награда на АДМБ „Ключът към успеха“ отиде в Пловдив – дентален кабинет „Д-р Димитър Ковачев“.

В категория „Зъботехника“ се откроиха наградите за „Екипен дентален мениджмънт” – с носител: екипът на M&H GROUP Дентален център - Христо Ташев, д-р Магдалена Ковачева, София и най-голямото отличие в тази категория - „Мениджър на зъботехническа лаборатория“ - Вартан Вартанян и Бисер Димитров, Русе – СМТЛ „Артдентал“.

Положителни емоции в аудиторията предизвикаха двете награди, с които бе удостоен д-р Петър Календерски, Дентална клиника „Рубидент”, София и МДЦ „Рубидент”, Благоевград. Това е прецедент в историята на конкурса. Д-р Календерски получи плакет „Дентален мениджър с предприемачески дух“, връчен от д-р Силвия Димитрова, зам.-председател на Българския зъболекарски съюз. А от д-р Валентин Павлов, също зам.-председател на БЗС - специален приз „За принос в развитието на здравеопазването в България“.

Престижното отличие „Дентална практика с европейски измерения“ стана притежание на Дентално студио „Д-р Ирена Хасара”, София. Връчи го членът на журито – експeртът г-жа Мария Шишкова, управляващ съдружник на Еймс Хюман Кепитал.

 

Бяха отличени още дентални практики от цялата страна.

Д-р Венета Павлова, председател на журито, отбеляза, че в това издание на конкурса за първи път се наблюдава силно присъствие на малките структури – денталните кабинети и то с увеличаващи се екипи. Отчетена бе още целенасочената и професионална подготовка на участниците, включили се в надпреварата.

Интериорът и съвременното оборудване, новата лечебна среда - обобщават от журито, се превръщат в стандарт за повечето дентални клиники и кабинети у нас, издигнат, утвърден и наложен от самите тях. С един фокус – в полза на пациента. Без специални нормативи и указания от държавните институции.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg