EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Наем на ски чрез мобилно приложение

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Наем на ски чрез мобилно приложение

mail18:01 | 27.11.2020прегледи 549 коментарикоментари 0


Още от вкъщи или по пътя любителите на зимните спортове може да направят регистрация за наем на екипировка от ски гардеробите на „Бороспорт“ в Боровец. В ход е и опцията за купуване на ски карти от мобилно приложение. Така скиорите може да избегнат всякакви опашки на път към пистите. Представителят на „Бороспорт“ Благовестка Томова беше категорична, че екипировката ще се дезинфекцира след всеки, независимо за колко време я е ползвал.
В ход е и организация, която да предотврати създаването на опашки, ще се следи за спазване на дистанцията. От „Бороспорт“ са отделили внимание и на най-малките детайли, за да се спазват най- строги мерки, без да се нарушава комфортът на посетителите.
„Най-важното за ски гардеробите е да се спазва дистанция. Всеки турист трябва да бъде с маска при наемане на екипировката. Ще има пропускателен режим на входа на ски гардеробите, по този начин ще влизат определен брой хора, за да не се претоварват гардеробите. Екипировката ще бъде дезинфекцирана след всеки турист, който я е използвал, независимо от времето за което я е използвал. Технологията е следната- впръскваме дезинфектант, който е под налягане в обувката и в каската. Използваните ски ще бъдат заделени в отделно депо и след употреба ще бъдат дезинфектирани.”, информираха от екипа на хотел „Рила“.

Направена е организация и за ски обучението. „Тенденцията е да намалим броя на участниците в групите, като акцентът да падне повече към индивидуалното обучение. Максималният брой на туристите в една група ще бъде до 10 човека. Урокът се провежда изцяло в здравословна среда сред чистия боров въздух. По време на спускането носенето на маска е избор на самия ски учител и ученик, но в контактните зони е задължително туристът да бъде с маска. Самата ски екипировка включва, шапка, ръкавици, шалове, които са една естествена защита срещу вируса. Маската е задължителна и при всички подстъпи на лифтовите станции. Вътре в станциите, пред тях в кабинковата въжена линия, пред касите, по лифтовете. Въпреки всички инвестиции, които сме направили, няма да има повишаване на цените.“, информират още от „Бороспорт“.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg