EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Над 200 български вина на Divino.Taste

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Над 200 български вина на Divino.Taste

mail15:30 | 18.11.2011прегледи 565 коментарикоментари 0


Броени часове до началото на Divino.Taste! На 19 ноември в 10 часа залите на Централния военен клуб в София отварят врати за българското вино! Първото издание на Divino.Taste ще събере близо 40 производители, които ще представят новото лице на виното в България, а посетителите ще имат възможност да дегустират над 200 вина от всички региони на страната! Големият форум на българското вино ще продължи два дни, като освен изложбена част е предвидена и богата програма от лекции, курсове и майсторски класове. Изложението е насочено към всички ценители на великата напитка – от начинаещи любители до професионалисти от винения бранш. И през двата дни на форума е осигурено онлайн предаване на живо на всички лекции и курсове, на http://www.divino.bg/
Divino.Taste представлява прекрасна възможност да покажем, дали виното с марка България е готово отново да заеме подобаващото му се място на световната винена карта.
Повече информация за програмата на изложението и подробности за записвания може да намерите в сайта на Divino.Taste (http://taste.divino.bg/)!
 


Тагове: вино, форум
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg