EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Мотористът, нахлул с мотор в МОЛ, задържан

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Мотористът, нахлул с мотор в МОЛ, задържан

mail15:45 | 13.06.2012прегледи 490 коментарикоментари 0


Задържан е мотоциклетист, преминал с мотор през столичен МОЛ, съобщиха от пресцентъра на МВР. Служители на Седмо районно управление установиха мотоциклетистите, преминали с мотори през търговската част на столичен МОЛ. Единият от извършителите на хулиганската проява бил задържан за 24 часа с повдигнато обвинение по 325 от НК, а съучастникът му се издирва.
На 7 юни служители от звено „Сигурност” на търговския център съобщили в полицията за инцидент с мотоциклетисти, станал на 5 юни около 12.30 часа В хода на разследването е изяснено, че двамата тръгнали с мотоциклетите си от паркинга на ниво /-2/, преминали през търговската част и накрая излезли през централния вход на ниво /0/. Инцидентът станал в рамките на 20 – 30 секунди. Мотоциклетистите били с каски, а номерата на мотоциклетите - закрити и това, естествено, е затруднило разследващите.
Часове наред полицаите преглеждали записите от охранителните камери, докато установили близкото приятелско обкръжение на хулиганите и накрая стигнали до тях - Я.И. на 22 години и А.К на 18 години от София. Преди два дни полицаите задържали единия от тях. Пред служителите на реда Я.И. разказал, че двамата предварително се уговорили да влязат с моторите в МОЛ-а, за да направят шоу.
Я.И. бил задържан в местното районно управление за 24 часа. След доклад на материалите в Софийска районна прокуратура на младежа било повдигнато обвинение по чл. 325 от НК.
А.К. се укрива и полицията го издирва.
 


Тагове: моторист, МОЛ
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg