EUR 1.9558
USD 1.8411
CHF 1.9840
GBP 2.2355
CNY 2.2355
you tube
mobile version

Мобилно приложение на КФН дава съвети

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Мобилно приложение на КФН дава съвети

mail13:08 | 01.02.2023прегледи 524 коментарикоментари 0


Комисията за финансов надзор (КФН) вече е с мобилно приложение FSC Mobile, съобщиха от комисията.

"За да бъдем в крак с новата дигитална среда и очаквания както на участниците, така и на крайните потребители, ние надграждаме начина си на комуникация и инструментите, целящи повишаването на финансовата грамотност на потребителите на финансови услуги. С представянето на мобилната апликация, КФН доказва адаптивността си към предизвикателствата на динамично променящата се дигитална среда, като използва нови похвати и актуални канали за комуникация", заяви Бойко Атанасов, председател на КФН.

Чрез мобилното приложение ще може да бъде направена справка кои са вписаните в регистрите на КФН застрахователи и застрахователни брокери, като потребителите ще намерят и съвети за различните видове застраховки – "Гражданска отговорност" на автомобилистите, "Каско", застраховка "Живот" и др.

FSC Mobile позволява подаване на отчети от поднадзорните на КФН лица, отчита сроковете за плащане на такси към Комисията, проследява пътя на жалбата от момента на нейното подаване до момента на изпращането ѝ до заинтересованото лице и други.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg