EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Миризма гони руски звезди от БГ Черноморие

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Миризма гони руски звезди от БГ Черноморие

mail15:20 | 30.06.2011прегледи 568 коментарикоментари 0


Звезди на руския шоубизнес изпаднаха в шок от своите апартаменти в луксозен комплекс по южното българско Черноморие. В един прекрасен ден "райското място" се превърнало в ... клоака с ужасен мирис от каналите, съобщава "Комсомолская правда".
В комплекса апартаменти са купили руската звезда с български корени Филип Киркоров, а също така Лолита Милявская, Борис Моисеев и Надежда Бабкина. Въпреки неприятния проблем с уханието, парите за поддръжка на комплекса, които те трябвало да платят, се вдигали астрономически. Търпението на Киркоров и Милявска свършило. "Измамиха ни и ни окрадоха. Ще ги съдим" заявиха те пред "Комсомолская правда". Двамата разказаха за случилото се в една от водещите телевизии на страната - "Россия". Предаването вдигна много шум. Може би това е накарало българските "инвеститори" в комплекса да отвърнат на удара. По-скоро да напакостят...Те просто спрели излъчването на телевизията в комплекса.
"Едва ли можете да си представите. Когато се завърнахме в комплекса, там бяха прекъснали след предаването излъчването на канал "Россия", разказа пред вестника Лолита Милявская, която тези дни замина за България със съпруга си спортиста Дмитрий Иванов. Служители в местната електрическа компания са разказали на Лолита, че именно за техния дом специално е изключена телевизията. "Фактът, че отрязаха руската телевизия, говори, че сме ги наплашили! Изглежда те желаят тези, които идват да си купуват техните апартаменти, отново да попаднат в капан. Мисля, че си имаме работа с неадекватни хора. Едва ли някой нормален ще направи това? Най-неприятното в момента е, че за нашия скандал разказа и телевизия НТВ. Навярно тя е следващата за спиране", засмя се Лолита.
"На 1 юли ще има събрание на собствениците. То трябва да реши проблема. Ще видим колко струват обещанията на българите. От само себе си се разбира, че те не могат веднага да ни направят канализация - все пак нямат вълшебна пръчка... Но и свинефермата, намираща се в близост до комплекса, си мирише все така гадно. Вчера беше ужасен ден - всички жени повръщаха. От миризмата!", заяви Лолита. Тя добави, че всички собственици са единодушни и най-вероятно ще се обърнат към Европейския съюз в комисията по екология.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg