EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Международните събития, 23 януари

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Международните събития, 23 януари

mail10:19 | 23.01.2014прегледи 638 коментарикоментари 0


АТИНА - Неофициална среща на министрите на вътрешните работи и правосъдието на страните от Европейския съюз (и утре).

МОНТРЬО, Швейцария - Ден на официална пауза в мирните преговори за Сирия след вчерашната международна конференция. Утре делегациите на сирийския режим и опозиция започват двустранни преговори в Женева с посредничеството на ООН.

ДАВОС - Продължава Световният икономически форум (до 25 януари), който преминава под сянката на кризите в Сирия и Украйна.

МОСКВА - Посещение на палестинския президент Махмуд Абас по покана на руския му колега Владимир Путин.

КИШИНЕВ - Министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков ще участва в конференция на Източното партньорство на министрите на земеделието. На форума ще се обсъдят предизвикателствата и бъдещите инициативи в областта на земеделието на страните, източни партньори на Европейския съюз.

МАДРИД - Испания ще публикува данни за безработицата в края на 2013 година.

ХАГА - Международният трибунал за военните престъпления в бивша Югославия ще произнесе окончателните присъди срещу бившия вицепремиер на СР Югославия Никола Шаинович и генералите Небойша Павкович, Сретен Лукич и Владимир Лазаревич, обвинени за престъпления по време на конфликта в Косово.

ИСТАНБУЛ - В секретариата на Организацията за Черноморско икономическо сътрудничество в Истанбул генералният директор на генерална дирекция "Европейски въпроси" към министерството на външните работи Руси Иванов ще представи приоритетите в дейността на организацията в периода на председателството на Република България.

АНКАРА - Турският парламент продължава да разглежда проект за спорна съдебна реформа, с която ще се засили контролът на правителството върху правосъдието.

източник:БТА

 

 


Тагове: събития, днес
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg