EUR 1.9558
USD 1.8118
CHF 1.9990
GBP 2.2736
CNY 2.5044
you tube
mobile version

Международни събития , 22 август

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Международни събития , 22 август

mail09:32 | 22.08.2013прегледи 515 коментарикоментари 0


БУКУРЕЩ - Министърът на външните работи Кристиан Вигенин ще бъде на официално посещение в Букурещ днес по покана на румънския си колега Титус Корлъцян. Двамата министри ще обменят идеи за възможностите за активизиране на двустранния диалог и ще
обсъдят предстоящото второ съвместно заседание на правителствата на България и на Румъния, което ще се състои през втората половина на септември във Варна.

БЕРЛИН - Германският външен министър Гидо Вестервеле ще приеме своя турски колега Ахмет Давутоглу в момент, когато Турция зае позиция за египетската криза, която й коства критики в Европа и САЩ.

АТИНА - Завършва посещението в Атина на Йорг Асмусен, член на Изпълнителния съвет на Европейската централна банка.

НИКОЗИЯ - Бившият президент на Кипър Димитрис Христофиас ще се яви пред правната комисия, която разследва причините за финансовата криза, довела до хаотичната спасителна програма за Република Кипър.

МОСКВА - Руският министър на външните работи Сергей Лавров ще се срещне с главата на палестинската делегация на преговорите с Израел Саеб Еракат.

ХАРАРЕ - Президентът на Зимбабве, 89-годишният Робърт Мугабе, ще встъпи в длъжност за още един петгодишен мандат след изборната победа на 31 юли, оспорвана от опозицията.

ЦЗИНАН, Китай - Започва процес срещу бившия комунистически лидер Бо Силай, обвинен в корупция и злоупотреба с власт.

ВАШИНГТОН - Президентът на САЩ Барак Обама започва двудневна автобусна обиколка в щатите Ню Йорк и Пенсилвания, на която се очаква да насърчи инвестициите в подкрепа на средната класа.

 


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg