EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

М.Бехар начело на PR Форума в Давос

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

М.Бехар начело на PR Форума в Давос

mail11:15 | 02.04.2013прегледи 637 коментарикоментари 0


Българският PR експерт Максим Бехар бе избран за председател на комуникационния форум в Давос с тайно гласуване сред 25 членове на Борда. Бехар е присъствал от първия ден на форума, бил е многократно лектор и участник в дебатите в Давос, от две години е и пълноправен член на Борда.
Още двама членове на Борда получиха същия брой гласове и бе взето решение Форумът да бъде управляван от трима съпредседатели – Максим Бехар, Андре Маннинг, вицепрезидент на „Филипс Електроникс“ и Янина Дубейковская, програмен директор на Форума в Давос.

Максим Бехар е също така ковчежник на Изпълнителния борд на ICCO, най-голямата PR организация в света, която обединява над 1400 компании от бизнеса на петте континента. Той е основател и главен изпълнителен директор на водещата българска PR компания M3 Communications Group, Inc., а от началото на 2012 е и председател на офиса на водещата световна корпорация Hill+Knowlton Strategies в Прага. Член е на десетки български и международни бордове, сред които на Българския форум на бизнес лидерите, на Атлантическия клуб в България и на Фондация „За нашите деца“, преподава в десетки авторитетни университети по света. Той е и почетен консул на Република Сейшели в България.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg