EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

"Марина Диневи" без електрозахранване от днес

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

"Марина Диневи" без електрозахранване от днес

mail11:12 | 01.11.2010прегледи 1034 коментарикоментари 0


“ЕВН България Електроразпределение” АД изпълни заповед на РДНСК Бургас за изключване на електрозахранването на яхтено пристанище „Марина Диневи” в гр. Свети Влас. С изпълнение на заповедта “ЕВН България Електроразпределение” АД спази законовите си задължения
Днес, 1-ви ноември 2010 г., служители на “ЕВН България Електроразпределение” АД преустановиха електрозахранването на обект в град Свети Влас с общо наименование „Яхтено пристанище – II етап: Тилна обслужваща застройка”, известен като яхтено пристанище „Марина Диневи”.
Спирането на електрозахранването е на основание издадена заповед номер ДК09-18/18/10.2010 г., от Регионална дирекция за национален строителен контрол /РДНСК/ Югоизточен район, за забрана достъп и ползване на строеж „Яхтено пристанище-II етап: Тилна обслужваща постройка” в гр. Свети Влас.
Съгласно заповедта обектът „се ползва по предназначение без да е въведен в експлоатация от компетентния орган по чл. 177 ЗУТ, т.е. без да е издадено разрешение за ползване от органите на ДНСК”.
До момента обектът е получавал електрозахранване на основание предоставен документ за разрешение за строеж, издадено от Община Несебър, и е бил със статут на временно захранен е електроенергия обект. Като такъв обектът е отговарял на изискванията за временно снабдяване с електроенергия.


 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg