EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Магазин „Произведено в Белоградчик“ отвори врати

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Магазин „Произведено в Белоградчик“ отвори врати

mail06:10 | 29.10.2014прегледи 1945 коментарикоментари 0


В центъра на Белоградчик отвори врати магазин „Произведено в Белоградчик“ на общинската фирма „Борич“ЕООД. В магазина се предлага олекотено спално бельо, картини, голямо разнообразие на сувенири, ръчна изработка на представители на занаятите в града, а също бутилирано и наливно вино на винарската изба в Боровица, която бе организирала дегустация на вина от този регион.
Сред гостите на събитието бяха кметът на общината, както и Кнут Гербер – съветник координатор на немското дружество за съвместно сътрудничество /GIZ/ и Контактен център „Дестинация Дунав“ .
Георги Богданов, управител на общинската фирма приветства гостите и сподели, че с общи усилия е създаден един продукт с марката „Произведено в Белоградчик“. Той променя облика на фирмата, благоприятства за развиването й като стопански субект и дава възможност за създаването на нови работни места. Бе отбелязана финансовата подкрепа на Немското дружество за съвместно сътрудничество /GIZ/ и съдействието на Община Белоградчик.
Кметът Борис Николов сподели, че някой от изделията в магазина ще намерят място в една от залите на Посетителския център, разположен в близост до Белоградчишката крепост.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg