EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Конкурс за най-уютно междублоково пространство

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Конкурс за най-уютно междублоково пространство

mail18:01 | 15.06.2018прегледи 1807 коментарикоментари 0


Община Стара Загора отправя покана към всички жители, които се грижат за своите междублокови пространства, да запечатат уюта и красотата, създадена от тях, и да се включат в атрактивен фотоконкурс. Снимките на обектите ще се изпращат като лично съобщение до страницата във фейсбук на Дирекция "Транспорт, чистота и екология", информират от пресцентъра на общината. Необходимо е да се подаде и информация за точен адрес, както и лице и телефон за контакт. Крайният срок е 30 юни.
От 1 юли, фотосите ще бъдат публикувани в социалната мрежа, където всеки един старозагорец и ценител на природата, грижата и сръчността ще може да даде своя глас за най-добре поддържано и приветливо място между жилищни сгради.
Конкурсът ще приключи на 15 юли (неделя), а най-добрите междублокови пространства ще бъдат обявени на 16 юли (понеделник). Първите три от тях ще получат и подаръци от Община Стара Загора. Предвидени са дървесна, цветна и храстова растителност, както и паркова мебел, с които да се допринесе за още повече приветливост между жилищните сгради.
Чрез инициативата на Дирекция "Транспорт, чистота, екология" се цели показването на добрия граждански пример, посочват от пресцентъра на Община Стара Загора.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg