EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Коледен автобус във В.Търново

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Коледен автобус във В.Търново

mail14:09 | 08.12.2017прегледи 9289 коментарикоментари 0


Специални коледни разходки с много изненади за малчуганите от детските градини в община Велико Търново организира през декември Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“.

Децата ще пътуват с шарен коледен автобус до крепостта Царевец, а зад волана ще е самият Дядо Коледа. Главната спирка от разходката за малчуганите ще е Коледния базар в парк „Марно поле“ за да пуснат своите писма с желания до белобрадия старец от Лапландия в Коледната поща.

При пристигането си на Коледния базар, точно в 11,00 часа, малчуганите ще се включват в отварянето на коледния календар, на който се отброяват дните до настъпването на най-светлия християнски празник Рождество Христово. Както се полага на празник, децата ще получат и подаръци – торбички с лакомства, осигурени от Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“ със съдействието на "Кармела 2000" ООД, "Престиж-96" АД, "Лозев" ЕООД и "Екстрапак" ООД.

Още много изненади и забавления за най-малките ще има през целия месец на Коледния базар в центъра на Велико Търново. Различните концерти, магически спектакли, шоу програми и специалния атракцион с въртележки и виенско колело  гарантират доброто настроение, както на  децата, така и на техните родители.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 905