EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Клиники от Узбекистан с интерес към България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Клиники от Узбекистан с интерес към България

mail17:05 | 06.10.2015прегледи 917 коментарикоментари 0


Клиники в Узбекистан се интересуват от сътрудничество с български партньори в областта на пластичната хирургия. Това стана ясно по време на организираната от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия търговска мисия и посещение на международна специализирана изложба UZMEDEXPO в гр. Ташкент, Узбекистан. Клиниките в Узбекистан искат да се обучават от българските специалисти и да провеждат обмяна на опит в пластичната хирургия.
Местните фирми проявяват интерес също за сътрудничество с наши малки и средни предприятия в областта на фармацията, търговията с медицинска апаратура и медицински туризъм. Узбекистан са готови да изпращат хора, които да си правят операции в България.
Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия заведе 11 български малки и средни фирми на търговската мисия и международната специализирана изложба UZMEDEXPO в Ташкент. В мисията бяха включени компании от сектори: производство на оптични, прецизни и медицински апарати и инструменти, медицинско оборудване и фармация. В рамките на посещението се организира още българо-узбекистански бизнес форум.
Цялото събитие е по проект, финансиран по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007-2013.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg