EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Кастинг на "Best Models of ..... в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Кастинг на "Best Models of ..... в София

mail18:00 | 24.06.2011прегледи 1591 коментарикоментари 0


Вторият кастинг, който се проведе в София, избра още няколко подгласници, които ще се състезават за короната "Best Model Of The World".
След първия кастинг, който се състоя преди няколко дни в София, пред журито отново се изправиха желаещите да премерят сили със световните модели. На кастинга се явиха четири момичета и шест момчета, които се надяват да сбъднат мечтата си и да оправдаят усилията, които полагат за блестящите си фигури. Имената на фаворитите на журито ще станат ясни в понеделник, а днес участниците трябваше само да обещаят, че ще бъдат свободни от 20 юли до 1 август, когато ще се подготвя финала на конкурса.
За да се включите в надпреварата на най-добрите модели в света трябва да отговаряте на няколко критерия, като на първо място е физическата привлекателност. Необходим е минимален ръст от 176 см за момичетата и 184 см за момчетата, не е позволено да имате пластични корекции или много татуировки по тялото си. Друго условие, за да достигнете до финала е да имате опит като модел, да сте дефилирали в ревюта или да сте заснемали фотосесии, обясниха организаторите.
На втория кастинг се явиха както професионални модели, така и красавици, които за първи път ще доказват чара си. Две от кандидатките носят приза "Супер модел на България". За да поддържат перфектната си визия, те споделиха, че са необходими всекидневни усилия и много упоритост. Мотивира ги единствено желанието и обичта към това, което правят. Някои от момчетата признаха тайно, че са се запалили по модния бизнес заради хубавите момичета, с които всеки ден се налага да се срещат. Финалът на конкурса "Best Model Of The World" ще се състои на 30 юли на сцената на Античния театър в град Пловдив и ще се излъчи директно от 12 световни телевизии.


Тагове: кастинг, модели
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg