EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Каролев предлага 10-годишна общинска облигация

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Каролев предлага 10-годишна общинска облигация

mail12:00 | 10.10.2011прегледи 1163 коментарикоментари 0


"Аз ще предложа от 7 до 10-годишна общинска облигация, така казвам откъде ще взема финансирането, за да изпълня това, което обещавам", обяви Владимир Каролев, кандидат за кмет на София от НДСВ. – „Виждам какво може да направи в София частният сектор без общината да даде един лев.” Той сподели и идеята си Столичният общински съвет, главният архитект на София и архитектите по районите да определят терени, на които могат да се строят училища и детски градини, да се обяви публичен конкурс, за да може, този, който иска да строи и да управлява детски заведения, да го направи. Според Каролев общинските средства трябва да се инвестират там, където частният сектор не може да свърши работа като например програмата "Асистент за достоен живот".
Той критикува програмите на другите кандидат-кметове на София. " Кандидатът на "Атака" Николай Пехливанов иска да изчисти улиците на София, но преди това ги изцапа, слагайки лепенки по тях в нарушение на закона, за което беше санкциониран от Инспектората. В програмата на кандидата на Синята коалиция Прошко Прошков има див социализъм. И кандидатът на левицата Георги Кадиев, и хората в неговата листа нямат нищо общо с идеалите на социализма, имат общо с идеалите на държавния капитализъм. Йорданка Фандъкова за мен е голямо разочарование, защото аз преди две години, когато тя стана кмет, си помислих, че ще започнат да се решават проблемите на София. Тя много бързо започна да надминава Бойко Борисов в играта "Преди мен никой нищо не е правил, аз правя най-добре нещата", завърши Каролев.
До дни ще бъде активен новият блог на Владимир Каролев за политика, икономика и хумор, в който ще се качва информация и след изборите.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg