EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Кариери: Kaufland, Теленор, Paysafe, БДВО

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Кариери: Kaufland, Теленор, Paysafe, БДВО

mail10:07 | 16.09.2020прегледи 809 коментарикоментари 0


Гергана Димитрова е новият мениджър „Корпоративни комуникации“ в Kaufland България. На тази позиция тя ще отговаря за стратегическото управление на публичните комуникации, за политиката за корпоративна социална отговорност, както и за развитието на вътрешните комуникации на компанията.

Гергана Димитрова има дългогодишен опит в екипа на Kaufland България, като е заемала позиции в различни дирекции на компанията. Има принос за реализацията на редица проекти в сферата на административното управление, обучение и развитие на екипа и работодателска марка. Преди да се присъедини към екипа на Kaufland e работила в сферата на обслужването на клиенти в различни компании, сред които Rubbertec и HP.

Гергана Димитрова е бакалавър по „Немска филология“ от Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Има магистърска степен по „Стопанско управление“ от същия университет. Владее немски и английски език.


Теленор определи Адриана Попова за своя Старши съветник „Корпоративни комуникации“. Тя ще ръководи отдел „Корпоративни комуникации“ с фокус върху стратегическите комуникации и планиране, управление на репутацията, ангажиране на заинтересованите страни, устойчивост и корпоративна социална отговорност, управление на кризи и връзки с медиите.


Paysafe Group (Paysafe), водеща платформа за специализирани разплащания, обяви назначаването на Исмаил („Иззи”) Даууд за нов главен финансов директор на Групата. Той е базиран в САЩ и ще отговаря пред Изпълнителния директор на Paysafe - Филип МакХю, когато се присъедини към компанията на 28 септември.

Даууд разполага с 25-годишен опит в сферата на финансовото управление и преди това е заемал сходни позиции като главен финансов директор, както в публични, така и в частни организации. Неговият богат опит включва корпоративни финанси, финансови пазари, връзки с инвеститорите, данъци, финансово планиране и анализ, управление на оперативната ефективност, контрол, сливания и придобивания и стратегия.


Рекорден брой участници и разгорещени дискусии на изборите за нови Управителен съвет и Комисия по професионална етика на БДВО

Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации” в А1 България, бе преизбрана за председател на БДВО. Пепи Димитрова,  ще оглави Комисията по професионална етика.

Първата в страната браншова организация в сферата на ПР, отчете рекорден ръст на членовете, изключително активна дейност през 2019 и 2020 г. и стабилно финансово състояние на организацията.

През следващата година БДВО ще разшири дейността си към всички комуникационни специалисти, ще предприеме инициативи за повишаване на стандартите на работа, като продължи ключовата си роля за сплотяване на комуникационната общност и ще работи за утвърждаване на новия Етичен кодекс.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4160