EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Кандидатстване за работа през LinkedIn

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Кандидатстване за работа през LinkedIn

mail17:20 | 31.10.2011прегледи 2822 коментарикоментари 0


 Новата функционалност на кариерния сайт JobTiger.bg е интегрирана в бутон Apply with LinkedIn, който позволява на потребителите да кандидатстват по обяви за работа като изпратят информацията от своя LinkedIn профил под формата на резюме.
Кандидатите ще имат възможност да правят промени в своето резюме преди да го изпратят. А след успешна кандидатура ще виждат списък с хората, които работят в компанията и са сред техните професионални контакти, това ще им даде възможност да ги помолят за препоръка и да увеличат шансовете си за наемане.
Работодателите ще получават имейл известия за нови кандидати подобно на тези, които получават от JobTiger. Имейлите ще съдържат кратко резюме и линк към профила на кандидата в LinkedIn.
С включването на „Apply with LinkedIn” към останалите начини за кандидатстване - стандартен и през социалната мрежа Facebook, JobTiger отговаря на нуждите на потребителите си в резултат на нарасналото потребление на социалните мрежи като средство за професионална реализация.
“Набирането на кадри чрез социалните мрежи е във възход,” коментира Светлозар Петров – управител на HR компания и първия кариерен сайт в България - JobTiger.bg. „Социалните мрежи са платформа, която все повече потребители използват активно в своето ежедневие и припознават като място за търсене на работа.“

Преди две години, JobTiger беше и първата HR компания, която разработи свое приложение за Facebook, в което се публикуват последните обяви за работа от уеб сайта. Всеки от потребителите на приложението има възможнос


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg