EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Календар със 100-те знакови инвестиции в Плевен

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Календар със 100-те знакови инвестиции в Плевен

mail20:10 | 31.12.2019прегледи 910 коментарикоментари 0


В Плевен излезе от печат календар за 2020 година със стоте знакови за региона инвестиции като част от проекта "реВизията на Севера". Автор е Силвия Златкова - носителка на годишната награда за журналистика в Плевен "Северно ехо" за тази година. Това съобщи Златкова за БТА.
Плевенската журналистка е представила големите инвестиции в сгради с обществена значимост, които видимо са променили най-големия град в Северозападна България през последните 20 години. Идеята е реализирана с подкрепата на регионалната колегия на Камарата на архитектите и Съюза на архитектите в България и на частни инвеститори. Календарът представя хронологията на инвестициите в различните сфери - здравеопазване, производствени и складови, офисни, смесени, специализирани, търговски, хотелски, инфраструктурни сгради и съоръжения.
Показани са както първите, така и най-новите сгради. Особено място е отделено на здравеопазването в Плевен като най-големият университетски медицински център в тази част на Северна България, както и на търговските обекти, които също са определящи за развитието на икономиката на района.
Цялостният дизайн на 14-страничния календар е дело на младата графична дизайнерка Анита Рупова.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg