EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Как да създадем успешна компания в мобилния бранш?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Как да създадем успешна компания в мобилния бранш?

mail16:30 | 17.02.2010прегледи 1121 коментарикоментари 0


Какви са особеностите на мобилния бизнес в сравнение с останалите технологични сектори? Отговорите на тези въпроси ще се търсят по време на първото за тази година издание на форума MobileMonday Sofia, което ще се проведе на 22 февруари 2010 г. в зала Мати, Национален дворец на културата. Събитието е под надслов „Mobile Venture Stories: Starting-up a business in the mobile“ и ще събере представители на мобилните оператори, доставчици на мобилни услуги, разработчици на приложения за мобилни телефони, предприемачи, студенти и медии.
Форумът ще бъде посветен на предприемачите и инвеститорите в мобилната индустрия, на техния път към успешна пазарна реализация и на предизвикателствата, с които се срещат“ - заяви Антон Гаврилов, Директор Бизнес Развитие на Sirma Mobile, който е сред организаторите на форума.
Според него събитието ще бъде полезно за стартиращите бизнесмени в мобилния бранш, които ще получат ценни уроци от мениджъри на вече наложили се компании. Лектори на форума тази година ще са Станислав Георгиев, Мениджър Интегрирани телекомуникационни решения в Мобилтел, Виктор Димитров, регионален представител на инвестиционната компания Ориенс България, както и Невен Боянов, съосновател и управител на софтуерната компания Интерлекта. Тримата са представители на съвсем различни типове дружества, а подборът на лекциите има за цел да покаже различните гледни точки за успешен бизнес в мобилния сектор.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg