EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Как да печелим от тайните клиенти

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Как да печелим от тайните клиенти

mail15:45 | 04.11.2010прегледи 1079 коментарикоментари 0


От 8 до 10 ноември 2010 на остров Бали, Индонезия ще се проведе 6-тата годишна конференция на фирмите от най-големия регион на MSPA - Азия/ Тихи океан. Mystery Shopping Providers Association е най-авторитетната асоциация за компании, които предлагат услугата „таен клиент”. Темата на събитието ще бъде „Как да печелим от тайните клиенти”.
Тази година за първи път България ще се представи с гост – лектор на единствения по рода си форум за Mystery Shopping, в лицето на Ева Първанова, Управител на Face Off Bulgaria – The Mystery Shopping Company. Поканата за участие е отправена лично от президента на MSPA Азия/ Тихи океан - Стивън Ди Пиетро, и е изключително признание за професионализъм в сектора на този вид услуги в България.
Българската експертка ще представи постиженията на своята компания и развитието на услугата „таен клиент” в Източна Европа. Акцент в презентацията ще бъдат и новите услуги и технологии, които компанията ще въведе, в сътрудничество с чуждестранни партньори. Важна част от конферентната програма ще бъде и представянето на Марк Майкълсън – гуру в областта на маркетинга и съосновател на MSPA Северна Америка. През 2008г. Майкълсън беше специален гост на Първия Mystery Shopping Ден в България, организиран от Face Off.
Ева Първанова е завършила Хотелски Мениджмънт в International University, Portsmouth Branch, София. През 2006 година тя основава Face Off Bulgaria - The Mystery Shopping Company. Компанията е специализирана в предоставянето на услугата "Таен клиент" на територията на страната и е член на MSPA Европа.


 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg