EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Казанлък спечели проект по Програма „Клио”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Казанлък спечели проект по Програма „Клио”

mail16:30 | 06.01.2015прегледи 1179 коментарикоментари 0


Със Заповед № РД-01-939 от 23.12.2014 г. на Министъра на труда и социалната политика се одобрява проект на Община Казанлък по програма „Клио“ за 2015 г. Утвърдени за субсидирана заетост са 4 лица за период от 6 месеца. Разпределението на одобрените по проекта бройки е следното: за Исторически музей „Искра“ - за дейност „Екскурзоводско обслужване” – 1 лице и дейност „Облагородяване и поддръжка” – 1 лице; за Национален парк-музей „Шипка-Бузлуджа” - за дейност „Екскурзоводско обслужване” – 1 лице и дейност „Облагородяване и поддръжка” – 1 лице.
Одобрено е и мотивационно обучение за четирима души. След завършване на обучението кандидатите ще получат достатъчно ниво на мотивация и това ще допринесе да получат необходимите за дадената работа навици. Ще могат да разкриват истинска заинтересованост за заемане на конкретната длъжност, да преследват своите цели.

Целта на програмата е опазване на богатото културно наследство на територията на община Казанлък, осигуряване на качествено обслужване на посетителите на обектите, които стопанисват Исторически музей „Искра“ и Национален парк-музей „Шипка-Бузлуджа”, надеждно опазване на паметниците на културата, поддръжка на паметниците и зелените зони около тях.
Одобреното финансиране по Програма „Клио” за Община Казанлък е 12 095, 92 лв.
Пресцентър Община Казанлък 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg