EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Кабинетът даде имот на комунистическа партия

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Кабинетът даде имот на комунистическа партия

mail13:06 | 27.11.2013прегледи 854 коментарикоментари 0


Правителството предостави безвъзмездно за управление на Националната агенция за приходите имот - публична държавна собственост, намиращ се в София, ул. "Аксаков" 29, ползван досега от Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол /АПСК/, съобщи пресслужбата на кабинета. Със същия акт на МС АПСК получава в управление два етажа от сграда - публична държавна собственост, намираща се на ул. "Врабча" 23, ползвана досега от НАП. Чрез промяната ще се оптимизират условията за работа на приходната администрация и ще се подобри обслужването на гражданите и търговските субекти.
С друго решение правителството обяви част от имот – публична държавна собственост, с предоставени права на управление на Българската агенция по безопасност на храните, за имот – частна държавна собственост. Имотът се намира в землището на село Блатино, община Дупница, област Кюстендил, целият с площ от 52 686 кв.м, и представлява трафопост, със застроена площ от 6,25 кв. м. Частта от имота - публична държавна собственост - трансформаторен пост с диспечерско наименование ДЗС "Блатино", подлежи на придобиване от страна на "ЧЕЗ Разпределение България" АД.

Министерският съвет реши да предостави имот – частна държавна собственост, за административните нужди на централното ръководство на Политическа партия "Комунистическа партия на България". Имотът, предмет на предложението се намира в София, район "Средец", ул. "Цар Калоян" 10 и представлява помещения на първи етаж от пететажна сграда.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg