EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Италианска биокозметика в Пловдив

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Италианска биокозметика в Пловдив

mail15:10 | 30.03.2012прегледи 556 коментарикоментари 0


Непоказвани досега СПА терапии за коса и биокозметика са сензациите на 19-то издание на Италианския фестивал на красотата и прическата, което бе открито от доня Маргарита Гомес Асебо на Международен панаир Пловдив и ще продължи до 1 април 2012 година.
В него участват над 50 фирми, организации и институции, съобщиха организаторите от „Кристиян оф Рома груп“. Те предлагат продукти и оборудване за фризьорски и козметични салони, както и за домашна употреба. Бяла и цветна козметика, аксесоари, бижута, парфюмерия, принадлежности за оформяне на прическата и грима присъстват в експозициите на изложителите. Голяма част от тях предлагат изделията си на промоционални цени.
Едни от най-новите световни тенденции в индустрията на красотата - биодинамиката и биокозметиката са във фокуса на 19-ото издание на Италианския фестивал. На щандовете са изложени органик продукти за домашно и професионално приложение, а експерти на Rolland ще презентират „Идеята за биодинамиката във фризьорския салон”.
Авангардните СПА терапии за косата и скалпа са една от новостите на най-мащабния форум на индустрията на красотата у нас. Експерти ще диагностицират безплатно с микрокамера състоянието на косата и скалпа и ще дават консултации, съобщиха организаторите.
Акцент ще са абитуриентските фризури и грим. И тази година тенденциите за тях пристигат директно от ревютата на Седмицата на модата в Милано, твърдят организаторите.
За фризьорите е предвидена серия от семинари и обучения за нови техники на работа. В дните на фестивала се организират конкурси за различни видове прическа и грим.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg