EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Индустрията на играчките се възстановява

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Индустрията на играчките се възстановява

mail14:55 | 13.02.2010прегледи 1200 коментарикоментари 0


Търговските поръчки на международния панаир на играчките в Нюрнберг тази година силно са се увеличили, като секторът се е съвзел от миналогодишния спад, заяви организаторът на шестдневното изложение Ернст Кик, цитиран от ДПА.
Кик призова общината, която е собственик на изложбената площ, да построи допълнителен павилион, тъй като скоро мястото няма да бъде достатъчно да посреща най-големия в света конгрес на производителите на играчки. Той изтъкна, че се е наложило да бъде отказано участието на около 250 компании, тъй като цялото изложбено пространство за тазгодишния панаир е било ангажирано още миналата година.
На последния ден от форума Кик отбеляза, че вносителите и търговците на дребно, които се възползват от панаира, за да правят поръчки, са убедени в добрите бъдещи перспективи за сектора и че е имало голям интерес да се купуват играчки.
Панаирът бе посетен от 76 600 търговски представители, повечето дошли с намерението да купуват, което е с 2 процента повече от миналогодишното издание.  2625 производители показаха своите играчки и игри за всякакви възрастови категории, включително кукли, модели на автомобили и електронни играчки.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg