EUR 1.9558
USD 1.7957
CHF 2.0346
GBP 2.2899
CNY 2.4953
you tube
mobile version

Имоти: Боровец е хит на пазара това лято!

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Имоти: Боровец е хит на пазара това лято!

mail07:05 | 11.08.2020прегледи 468 коментарикоментари 0


Данните на BULGARIAN PROPERTIES сочат, че за периода 1.03.2020 - 31.07.2020 сделките в планинските курорти са нарастнали с 30%. Сред тях Боровец води по ръст на интереса на купувачите и реализираните продажби на имоти през последните месеци, това отбелязва в анализ Полина Стойкова MRICS, изпълнителен директор .
Предимството на планинския курорт е в това, че е подходящ за целогодишен туризъм, тъй като и в летните месеци има редица активности и атракции, които набират популярност и все повече хора предпочитат отдих сред прохладата и спокойствието на планината.
Също така, през последните години доходността от отдаване под наем постепенно нарастваше и достига нива, които привличат вниманието на инвеститори за инвестиция с цел отдаване под наем.
Допълнителен плюс на Боровец е това, че предлагането на имоти е доста ограничено и конкуренцията от ваканционни комплекси не е толкова голяма, а близостта до София дава възможност за собствено ползване на имота и по-добър стандарт на живот, особено в условия на епидемия.
Ползите от собственото жилище в курортен комплекс, в съчетание с възможност за работа или учене от дистанция, дава много повече възможности за постигане на по-добър баланс и по-качествен живот сред природа и чист въздух.
Именно това стимулира интереса и към ваканционни, и към селски имоти, а България предлага голямо разнообразие и в зависимост от предпочитанията на хората, всеки се ориентира да намери собствено място извън пределите на големия град.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg