EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Икономическият министър на Германия - секси

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Икономическият министър на Германия - секси

mail19:15 | 20.08.2009прегледи 603 коментарикоментари 0


Младият министър консерватор на икономиката Карл-Теодор цу  Гутенберг, изгряващата звезда на германската политика, е  "най-секси политикът" в страната според жените, сочи проучване, което публикува днес женското списание "Лавива".
Аристократът, който е на 37 години, сресва косите си с брилянтин и има  завладяваща усмивка, получава тази "титла" според резултатите от проучване, направено от хамбургския институт Гевис по поръчка на списанието "Лавива". То се разпространява в супермаркетите на веригата REWE, предаде АФП.
Карл-Теодор цу Гутенберг, който е член на консервативната партия ХСС,  бе почти непознат на широката общественост, когато пое поста министър на икономиката на 10 февруари 2009 година след изненадващата оставка на Михаел Глос.
Оттогава обаче Гутенберг се превърна в един от най-ценените политици в Германия, издигнат от всеобщата вълна от възхищение заради своето очарование.
Новият германски министър на икономиката накара да се говори много за него, когато обяви, че ще подаде оставка при преговорите за спасяване на автомобилостроителната компания Opel.
Женен и баща на две деца Карл-Теодор цу Гутенберг на драго сърце позира пред фотографите с русата си съпруга, чието бащино име е фон Бисмарк-Шьонхаузен, във вечерно облекло или с джинси на концерта на рок групата Ей Си - Ди Си.
Изгряващата звезда на германската политика обаче започна да вижда края на медения си месец с медиите след разкритията, че той бил дал на частна адвокатска кантора допълнително да редактира текст от закон.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1048