EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Изобретение срещу грип

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Изобретение срещу грип

mail10:50 | 18.05.2011прегледи 1404 коментарикоментари 0


В първия ден от изложението „Булмедика” в „Интер Експо Център” уникален продукт привлече вниманието на гости и специалисти.
Своята премиера на българска земя направи продуктът БЕРТ–А1 - био–електро–резонансен терапевтичен апарат, предназначен за борба с патогените. Апаратът използва технологията за биорезонансна терапия. Тя е съвременна алтернатива на химическото лечение на вируси, бактерии и паразити. Тези патогени причиняват някои от най-разпространените заболявания: грип, ангина, пневмония, гастрит, колит, гъбични инфекции и др.
Принципът на действие е базиран на непрекъснато честотно фокусирано дразнение върху патогените. Предимството на това лечение е, че не се засяга лекувания организъм и е практически неосезаемо за човека. Използва се свойството на електричеството да въздейства избирателно върху биологичен обект в зависимост от честотата, дори при малкък поток енергия. При извършване на неколкократни терапевтични процедури болестотворните организми умират или напускат пациента.
Създаването на продуктът БЕРТ–А1 е резултатът от съвместната работа на АМЕТ ООД и „Триъгълника” ООД. АМЕТ ООД е единственият сертифициран производител на целият Балкански полуостров на апарати за хирургия от съответния клас.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1037