EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Изложение "Светът на мебелите"

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Изложение "Светът на мебелите"

mail16:31 | 13.04.2018прегледи 3605 коментарикоментари 0


Изложението "Светът на мебелите" ще се проведе в Интер Експо Център от 24 до 28 април. Освен платформа за продукти за съвременното ежедневие, съчетаващи качество, функционалност и стил, събитието е своеобразен форум за срещи и генериране на нови идеи в областта на интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането. За успешните контакти и развитието на изложението спомага както мащабът и многообразието, така и фактът, че 90 процента от фирмите, предлагащи своите мебелни изделия, аксесоари и интериорен текстил, са български. Изложението се организира от Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП).

В рамките на пет дни Светът на мебелите ще представи на посетителите широка гама от продукти, допринасящи за комфорта, характера и по-добрата организация на помещенията. Модерните технологии и стил позволяват различни комбинации, съчетаване на елементи и конструкции, съобразени с индивидуалния вкус и нуждите на потребителя. В изложбените зали на Интер Експо Център всеки ще има възможност да намери най-подходящата мебел за своя уют и спокойствие, както и нови идеи и вдъхновение за облагородяване на обитаваната среда. Светът на мебелите предлага корпусна и тапицирана мебел, матраци и подматрачни рамки, маси и столове, офис обзавеждане, градински мебели, аксесоари, текстил, осветителни тела и други.

Паралелно с богатата гама от предложения за интериора, събитието ще осигури на посетителите съпътстваща програма и различни акценти. Българската група за дизайн ЧЕРГА ще представи най-новите си проекти, редом до демонстрации на възможностите за 3D проектиране и сканиране, както и дискусия, озаглавена Designer Talks. Дебат на тема дизайн ще организират още от Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост със съдействието на списание Идеален дом. На официална церемония ще бъдат наградени победителите в конкурса Къща на годината, а по традиция ще се проведе и съревнованието за Българска мебел на годината, в което родни производители демонстрират креативност, предприемчивост и стил. Експертно жури от утвърдени дизайнери и архитекти ще отговаря за оценяването на номинираните продукти, а своето мнение за победител във вота на публиката ще може да даде и всеки посетител. Гласувалите ще участват в жребий за пет ваучера на стойност 500 лв. В съпътстващата програма ще бъде организирана и „Надпревара за знания“, която има за цел да бъдат обменяни знания между ученици и студенти чрез практически методи на обучение. Ще бъде организиран и очакваният конкурс за детска рисунка – „Моят дом мечта“, а Лесотехническият университет ще организира кампания за раздаване на декоративни растения.

За улеснение на собствениците и представителите на мебелни магазини и студия Интер Експо Център и БКДМП отново организирaт Hosted buyers program, с което се дава възможност за създаване на нови контакти и провеждане на B2B срещи. Програмата е свързана с покриването на разходи за самолетни билети и настаняване и е насочена към чуждестранните посетители.

В дните от 24 до 28 април ще се проведе и специализираното изложение Техномебел, представящо продукти от дървообработващата и мебелна промишленост, както и многофункционални уреди за вграждане от ново поколение. Участие в Светът на мебелите и Техномебел взимат над 180 компании от Германия, Гърция, Италия, Македония, Полша, Румъния, Португалия, Сърбия, Турция и Украйна. Събитията се разполагат на 14 500 кв. м изложбена площ и посрещат повече от 11 000 посетители.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg