EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

ЖЕФКО подпомага златното момче на Троян

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ЖЕФКО подпомага златното момче на Троян

mail14:30 | 08.05.2012прегледи 591 коментарикоментари 0


ЖЕФКО е сред спонсорите на Световния и Европейския шампионати по Мотокрос, които ще се състоят на 12 и 13 май 2012 г. на мотополигона край град Троян в рамките на веригата „GRAND PRIX BULGARIA 2012”.
Състезанието включва кръг от световния шампионат в клас MX3 и кръг от европейския шампионат по мотокрос в клас EMX65/85. В състезанието по мотокрос ЖЕФКО България подкрепя младата звезда на Троян Майкъл Иванов, който ще се състезава в клас 85 сс. Помощта е в тон с политиката на фирмата да подпомага местни таланти, както и да поема ангажименти, стимулиращи развитието на региона.
„Винаги се стремим да превръщаме развитието на ЖЕФКО в успех и за региона, в който работим. Убеден съм, че помощта ни идва навреме и в предстоящото състезание Майкъл ще достигне до отличието, което неговия талант заслужава”, сподели Александър Рачински, изпълнителен директор на ЖЕФКО България.
Майкъл Гриша Иванов e сред най-известните спортисти на гр. Троян, роден на 22 октомври 1997 г. Син на автомобилния и мотокрос състезател Гриша Иванов. Майкъл се състезава в дисциплините мотокрос и супермото с мотоциклет КТМ. В състезателната си кариера от 2007 г. досега Майкъл е спечелил множество шампионски отличия в класовете МХ85 и SMJ85 супермото, като най-високото идва през септември 2011 г., когато Майкъл Иванов печели финалния кръг от европейския шампионат по мотокрос в клас 85 сс.
През двата дни на състезанието всички желаещи ще имат възможност да се срещнат с екипа на Жефко България, да се запознаят с възможностите и услугите на компанията, да създадат нови делови контакти, както и да обсъдят надпреварата в приятна обстановка в шатрата на фирмата на мотополигона край Троян.

 

 


Тагове: Троян, мотокрос
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg