EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Е.ОН с онлайн игра „Безопасна енергия” за деца

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Е.ОН с онлайн игра „Безопасна енергия” за деца

mail17:30 | 31.05.2011прегледи 1281 коментарикоментари 0


Е.ОН България подготви онлайн игра със съвети за безопасно използване на електроенергията, предназначена за деца между 7 и 12 години. Идеята е децата да разберат какви опасности може да крие използването на електроенергията у дома и на открито по интересен и атрактивен за тях начин. Играта е публикувана на Интернет страницата на компанията: www.eon-bulgaria.com
На 31 май 2011 година, в навечерието на 1-ви юни – Деня на детето, компанията представи за първи път играта на специален детски праз-ник в зала Пленарна на Община Варна. По време на празника, на който бяха поканени над 300 деца, бяха демонстрирани различни сцени от играта, а децата имаха възможност да открият опасностите, които виждат в съответната ситуация. За всички имаше изненади и лакомства, а за най-активните - и награди.
Е.ОН България поставя като водещ приоритет при всички свои дейности темата за безопасността и тя е неизменна част от политиката на социална отговорност на компанията. С този проект ние целим подобряване на разбирането на децата за рисковете при използването на електроенергията, както и получаването на практични съвети и мотивация за нейното ефективно и разумно използване. Поради образователната стойност на онлайн играта „Безопасна енергия”, ние сме убедени, че времето, което децата ще прекарат с нея, освен приятно, ще бъде и много полезно за тях.

 

 


Тагове: ЕОН, игра
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg