EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Еко-продукти от Африка до Сибир в НДК

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Еко-продукти от Африка до Сибир в НДК

mail11:20 | 15.09.2011прегледи 963 коментарикоментари 0


Екологични продукти на производители от различни райони на света - от Африка до Сибир, представя второто поредно изложение "БИО/ЕКО" в НДК.
От храни до козметика и безопасни опаковки, както и технически иновации за предпазване от вредните лъчения от мобилните телефони например, могат да се видят на щандовете в двореца на културата.
Началото на изложението бе даден от председателя на Българската търговско-промишлена палата и организатор на събитието Цветан Симеонов. Интересът към настоящото издание е доста голям, което според Симеонов, се дължи нарастващата значимост на сектора. Изложителите са не само български фирми, но и много чуждестранни компании – общият им брой е 120 производители и търговски представители. Изпълнителният директор на Българската агенция за безопасност на храните д-р Йордан Войнов смята, че бъдещето е в екологичното и био-производство. "Държим да бъдат наложени тези продукти, контролирайки техните производители, за да няма ментета", каза той. Засега няма производители, които да са извършили нарушения. Тенденцията е производството да се увеличава.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg