EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Е-услуга улеснява малки търговци

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Е-услуга улеснява малки търговци

mail17:15 | 15.06.2020прегледи 2081 коментарикоментари 0


Mastercard и myPOS представят разработеното от тях решение за малки търговци, с което по-лесно да развият бизнеса си онлайн и да бъдат конкурентоспособни в променената дигитална икономика вследствие на COVID-19. VibeMarket е услуга, която дава възможност на малки търговци на хранителни и битови стоки, ресторанти, заведения, фитнес и йога студия, козметични услуги и много други да управляват поръчки изцяло във Viber общности и да получават плащания с карта, без да се налага изграждане на онлайн магазин или дори инсталиране на виртуален ПОС терминал.

VibeMarket представлява виртуален пазар, в който регистрираните с myPOS търговци могат да предлагат стоки и услуги бързо и лесно под формата на постове в своя Viber общност. Благодарение на разработения в партньорство aвтоматизиран чатбот, купувачите могат да откриват търговците по локация и потребителска категория, след което да договорят поръчката си на лично съобщение и да платят лесно и сигурно онлайн. Търговецът получава средствата по сметката си мигновено и използва изключително изгодни условия като единственото, за което плаща в цялата услуга, е такса за полученото плащане. Потребителите могат да потърсят търговци близо до тях тук, а търговците могат да станат част от VibeMarket като се регистрират безплатно на: www.mypos.bg/vibemarket

Сред пилотните търговци на проекта са Хранкооп - фермерски кооператив, който подпомага фермите и местните производители, организира фермерски пазари и доставки на продукти по домовете, Leo’s Pizza Trattoria – италиански ресторанти, винарската изба Катаржина Естейт, както и платформи за доставка на стоки и услуги като produkti.bg.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg