EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Доверието на инвеститорите бавно се завръща

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Доверието на инвеститорите бавно се завръща

mail09:40 | 28.12.2010прегледи 702 коментарикоментари 0


Инвеститори, които се въздържаха заради кризата, вече започнаха да правят вложения, заяви пред репортер на БТА в Плевен мениджърът Борислав Иванов.
Общината му присъди званието "Бизнесмен на 2010 година" като представител на българо-германската фирма "Корус билдинг системс България", която изгради и откри тази година свое модерно предприятие в областния център.
Истината е, че все още не са много тези, които са склонни да инвестират в момента, уточни Иванов. Мениджърът посочи, че основно разчитат на големите корпоративни решения, за да се развиват конкретни бизнеси на държавата, на общините.
Според него те ще бъдат основен двигател за строителството за следващите няколко години. Той се надява през следващата година да продължат участието си за строителството на промишлени предприятия, на многофункционалната зала, на големите търговски вериги и на други инвеститори.
Иванов заяви, че въпреки кризата неговата компания е инвестирала 10 милиона евро в Плевен, като 5,5 милиона евро е вложила кеш. Построената сграда, в която се развива производството на компанията, е около 10 хиляди квадратни метра.
В нея работят двадесетина добре обучени, висококвалифицирани, млади специалисти. Пазарите на фирмата са основно в България, Македония, Сърбия, Гърция и Украйна.


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4162